Jsme pořád v pohybu
Život v Kentico, Benefity

Jsme pořád v pohybu

Běhá vám z představy řízené zábavy na povinném teambuildingu mráz po zádech? Tohle u nás vůbec nemáme. Pořád se tu něco děje a nejlepší na tom je, že si většinu akcí organizujeme sami. 

Je to na nás

Jezdíme spolu na hory a na vodu. Byli jsme se projet na koloběžkách a na motokárách. Vyzkoušeli jsme si taky golf a šerm nebo závodili na dračích lodích. 

Kdokoliv z nás má možnost uspořádat aktivitu pro ostatní a pokud se k němu přidá alespoň 20 kolegů, dostane na každého příspěvek. Stejně tak si s vlastním rozpočtem můžou hospodařit i jednotlivé týmy. Můžeme tak spolu trávit čas při aktivitách, které nás opravdu baví. 

Na počátku byl fotbal

Kromě jednorázových akcí ctíme i pravidelné sportovní události. Úplně první sport, se kterým jsme začínali, byl fotbal. Tehdy mělo Kentico 20 zaměstnanců, z toho polovina tvořila firemní tým. Společné tréninky a každoroční účast ve firemní lize nás baví doteď. 

A nezůstalo jen u toho. Velkou popularitu tady má i hokej. Skupina zapálených sportovců z našich řad oblékla firemní dresy, nakoupila výstroj a začala hrát FHL (firemní hokejovou ligu). Dvakrát do roka změříme síly také na tradičním squashovém turnaji. 

Spolu od pramene Vltavy až do Prahy

V našich řadách je i spousta nadšených běžců. Nedávno se dvanáctičlenný tým Kentico postavil na start běžecké štafety Vltava Run. 360 km zvládli za 28h 39m 6s a v konkurenci téměř tří stovek týmů se umístili na skvělém 13. místě. A nebyl to jediný závod, na kterém nás bylo vidět. Zvládli jsme i překážky na Spartan Race, nejznámější brněnský závod Vokolo priglu nebo barevný Rainbow Run. 

Jóga v přímo kancelářích

Jít si zaběhat místo oběda? Není problém! Pro sportovce máme v práci i sprchu. Každé úterý ráno máme v jedné ze zasedacích místností zdravotní cvičení a čtvrteční rána nám zase kolegyně Pavlína zpříjemňuje jógou. Jednou z výhod je i Multisport karta, díky které je možné vyrazit zdarma cvičit nebo relaxovat klidně každý den. 

A pokud zrovna třeba nejste milovník sportu, nevadí. Největší prestiž tu má stejně stolní fotbálek a ten se u nás naučíte rychle. 

Zajímá vás, jak to u nás chodí, a chcete vědět všechno mezi prvními? Sledujte nás na Facebooku, LinkedIn nebo Instagramu.

Další podobné články

Jak jedna karanténa otočila kormidlem v tom, jak a kde pracujeme

Když jsme 12. března odcházeli z kanceláří s laptopem v tašce, říkali jsme si, že to doma týden dva v pohodě zvládneme. Jenže mimořádná opatření kvůli šíření COVID-19 se nakonec...

Chci vědět víc

Pětinu pracovní doby věnujeme inovacím

V posledním dílu rozhovoru s naším CEO Petrem Palasem jsme si povídali o tom, jak důležité je pro technologickou firmu neustále inovovat. Jedním ze způsobů, jak vznik nových náp...

Chci vědět víc

Aktivní rodičovství a co si pod tím představit

Občas není jednoduché sladit práci a péči o rodinu. Něco málo o tom víme :) Ale věříme, že jde dobře dělat oboje. Třeba proto, že u nás není problém si odběhnout z práce na hřiš...

Chci vědět víc