Záhadná pozice č. 2: Component Developer
Práce v Kentico

Záhadná pozice č. 2: Component Developer

Co si budeme povídat, na názvu Component Developer toho zas tak moc záhadného není. Ale počkejte, až uslyšíte, že Component Developeři v Kentico jsou a zároveň vlastně nejsou! To je aspoň dávka tajemna, co?

Tak jak? Je tu nějaký, nebo není

Jak je z názvu jasné, úkolem Component Developera je vývoj komponentů. A taková práce je u nás v Kentico potřebná, protože chceme zákazníkům předpřipravené komponenty nabízet. Průběžně sepisujeme jejich seznam a aby se na něj neprášilo, naši Developeři na jeho položkách pomalu pracují. (Jak asi tušíte, teď přijde to „ale“!) 

Abyste rozuměli – naši vývojáři jsou ostřílení experti, spousta z nich je v Kentico už přes 10 let a svou práci dělají bravurně. Soustředí se ale na back-end. Práci ve front-endu a tvorbu widgetů také zvládají, ale zkrátka nejsou Component Developeři (a vlastně ani nemají ambice být). A tak by v týmu takového front-end profíka uvítali, aby je posunul zase o kus dál. Tak, a je to venku! 

Hledáme Component Developera

Takového, který umí dělat v JavaScriptu a v MVC. Zkušeného a ochotného předávat dál to, co umí. Nadšence s hlavou plnou nápadů. Prostě člověka, který nám pomůže k vyšší rychlosti a kvalitě.

Zajímá vás to? Mrkněte do inzerátu.

A jestli chcete vědět ještě víc, čtěte dál.

Podívejte se do seznamu komponentů

Widgety, editory, komponenty formulářů, nastavení viditelnosti formulářů… to vše na vás čeká. Konkrétně teď máme na seznamu třeba:

  • WYSIWYG 
  • propojení s YouTube
  • image gallery
  • CTA button

Chcete vidět i Page Builder, který používáme, a příklady widgetů, které už jsou hotové? Tak prosím, tady to je!

A to nejlepší na závěr… 

Celý tým je pod jednou střechou

Nemusíte nahánět UX Designera z Ameriky nebo pětkrát denně volat s Product Ownerem. Všichni lidé, se kterými budete spolupracovat, s vámi budou v brněnských kancelářích. A tím „všichni“ myslíme Product Ownera, UX Designera, Technical Writery, Developery i Testery. 

Vyvíjíme agilně v dvoutýdenních sprintech – zažijete zde grooming, planning i review. Nejsme ale posedlí dodržováním pouček a metodik a ohýbáme si je podle potřeby.

A ještě jedna věc. Na svou práci dostanete IHNED zpětnou vazbu a můžete dělat úpravy. Widgety totiž nebudou součástí instalátoru, ale vždy hned poputují na GitHub, kde si je komunita může stáhnout, otestovat a okomentovat. 

Tak co, líbí? Tady je inzerát podruhé. Klik!

Zajímá vás, jak to u nás chodí, a chcete vědět všechno mezi prvními? Sledujte nás na Facebooku, LinkedIn nebo Instagramu.

Další podobné články

Záhadná pozice č. 4: CRM Integration Developer with .NET

Ve čtvrtém patře leží hned naproti fotbálku prostorná kancelář s výhledem na Petrov, v které se schází tým Internal Services. Co si pod tím ale představit? Samotný název pozice ...

Chci vědět víc

Záhadná pozice č. 3: Content Designer

Dodávání produktového manuálu v podobě jednoho dlouhého PDF je už naštěstí trendem minulosti. V dnešní době Software-as-a-Service se klade mnohem větší důraz na onboarding, perf...

Chci vědět víc

Záhadná pozice č. 1: Customer Success Manager

Tak si to přeložme –> manažer úspěchu zákazníka. Co si pod tím představit? Vlastně je to docela jednoduché. Když je zákazník úspěšný, pak je i spokojený a nemá tendence odcházet...

Chci vědět víc