Stravenky? Nevedeme!
Život v Kentico, Benefity

Stravenky? Nevedeme!

Pro naše zaměstnance toho děláme mnohem víc. Určitě dobře znáte ty chvíle, kdy při placení oběda někteří vytahují místo peněz barevné papírky nejrůznějších cifer. My je jednoduše nemáme.

Platíme za oběd penězi a nejsme proto smutní. Naopak. Máme pocit, že to tak má být. Že děláme správnou věc. Nechceme našimi penězi podporovat stravenkářské lobby, protože současné nastavení pravidel za lobby považujeme. A taky dobře víme, že stravenky nejsou motivace.

Ptáte se, co máme místo těch stravenek

A když zrovna čekáte na opraváře televize, jednoduše pracujete ten den z domu. Nemusíte si kvůli tomu přece brát dovolenou.

I z jednoduchého nápadu může vzniknout velká věc.

Nejlepší investicí je váš rozvoj

Ať už u nás pracujete na jakékoli pozici, 20 % své pracovní doby se můžete vzdělávat po svém. V Kentico tomu říkáme jednoduše – Innovation Time. Jsme jen rádi, když se sami od sebe pustíte do získávání jazykových a odborných certifikátů. Podporujeme i návštěvy konferencí a nejrůznějších školení, když to dává smysl. Žádné diktáty ale nečekejte. Sami nejlíp víte, co vás zajímá a v čem se potřebujete zdokonalit.

Opravdu rádi sportujeme

V rámci karty Multisport nebo nejrůznějších akcí, které ve firmě pořádáme. Nenechte se ale mýlit – nevymýšlíme zaměstnancům řízenou zábavu, necháváme to na nich. Každý má možnost vyhlásit akci pro další kolegy. Když se jich připojí alespoň dvacet, firma každému přispěje pár stovek na divadlo, motokáry nebo paintball. Jednotlivé týmy mají navíc své vlastní rozpočty, se kterými hospodaří.

Tenis? Paintball? Nebo golf? Není problém.

Rodina je základ státu

10 dní pracovního volna pro novopečené tatínky? Vánoční pečení perníčků? MikulášFiremní večírky i akce plánujeme tak, aby bavily všechny rodinné příslušníky. Přeci je nebudeme nechávat doma. Ví se o nás, že máme rádi dobré jídlo a dobré pití. I proto u nás ve firemní kuchyňce najdete kromě plechů na pečení taky pípu. A nebojíme se ji použít :)

A co vy

Jaké pracovní benefity by zvedly ze židle zrovna vás?

Zajímá vás, jak to u nás chodí, a chcete vědět všechno mezi prvními? Sledujte nás na Facebooku, LinkedIn nebo Instagramu.

Další podobné články

Pětinu pracovní doby věnujeme inovacím

V posledním dílu rozhovoru s naším CEO Petrem Palasem jsme si povídali o tom, jak důležité je pro technologickou firmu neustále inovovat. Jedním ze způsobů, jak vznik nových náp...

Chci vědět víc

Jsme pořád v pohybu

Běhá vám z představy řízené zábavy na povinném teambuildingu mráz po zádech? Tohle u nás vůbec nemáme. Pořád se tu něco děje a nejlepší na tom je, že si většinu akcí organizujem...

Chci vědět víc

Open space a houpačky? Nemáme a nechceme, protože...

Kanceláře na Nových sadech jsou už naše třetí v pořadí. I proto jsme přesně věděli, jaké by měly být, a taky co tam určitě mít nechceme. Ve výběru nám pomáhali lidé z jednotlivý...

Chci vědět víc